Giv børnene mange sjove timer med de populære Hatchimals

Hatchimals er små, søde pingviner, som udklækkes fra et æg. De fås i forskellige størrelser, og de egner sig til børn mellem 4-8 år. Her kan du læse mere om, hvorfor Hatchimals er den oplagte gave til børnene.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal forære dine børn, eller hvis du er inviteret til fødselsdag hos et af de yngre familiemedlemmer, bør du overveje Hatchimals. Det er den nyeste dille indenfor legetøj, og det er med god grund.

Med en Hatchimal er der garanteret mange timers sjov leg. De fungerer ved, at du klækker et æg, hvorefter din Hatchimal bliver født. Hatchimals er en lille pingvin-bamse, som er både sød, sjov og nuttet. Du kan få flere forskellige varianter af de populære figurer.

Hatchimals er ikke bare leg

Selvom Hatchimals er både søde og sjove, så er det ikke udelukkende leg. Dit barn lærer om biologi, og hvordan dyr kommer til verden. Samtidig er det spændende, da du aldrig ved, hvad du får, før du åbner din Hatchimal.

Æggene indeholder små, søde dyr, som man ikke kender, før man klækker ægget. Der findes flere end 100 forskellige dyr, og flere af dem er sjældne, hvilket også gør det sjovt for de voksne at følge med i.

Det kræver tid, når ægget skal klækkes, så figuren kan komme ud, og det er tilfældigt, hvilken figur du får. Du kan købe figurerne i forskellige størrelser, så du er sikker på, at du vælger en, som egner sig til barnets alder.

Overraskelsen er det hele værd

Når du køber en Hatchimal, ved du ikke på forhånd, hvilken figur du køber. Spændingen er derfor stor, og selve udklækningen er noget af det, der har gjort Hatchimals til det mest populære legetøj lige nu. Det skyldes ikke mindst, at det er en overraskelse, legetøj og et samlerobjekt på én og samme tid.

Du kan også få figurerne i små poser, så det er ikke alle, der er i æg. Samtidig fås de til forskellige priser, så du ikke behøver at vente på, at de kommer på tilbud. Du kan altid finde en Hatchimal, som passer til lige præcis dit gavebudget.

En Hatchimal er den oplagte gave, hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe som gave, når du er inviteret til fødselsdag hos et barn i alderen 4-8 år. De kan købes hos de fleste legetøjsforretninger både på nettet og i de fysiske butikker.