5 forslag til oplevelser for hele familien i København

Der er intet bedre end en hyggelig familietur, hvor man kan komme ud og se og opleve noget spændende sammen, så man for altid har et godt minde. Men hvad kan man dog lave? Få her 5 gode forslag til oplevelser for hele familien i København.

Sjove forlystelser og hygge

2 fantastiske forlystelsesparker kan findes i København. En af disse er tivoli. Tivoli er en meget populær forlystelsespark her i Danmark, og det er bare en af de steder man skal besøge en gang i livet. De har en masse sjove og forskellige forlystelser, så der er noget til de små og de store. Desuden er der en masse andre ting at se i Tivoli. Der er bare generelt hyggeligt.

Lidt nord for København finder du forslag nummer 2, nemlig Bakken. Bakken er en af de ældste forlystelsesparker, og det gode ved bakken er, at man ikke skal betale for indgang, men for turene i forlystelserne. Det er ret så smart, hvis der er flere i familien, der bare foretrækker hyggen og knap så meget, de ville ture.

Shopping og museer

Noget helt andet, man kan lave, der måske ikke er så vildt igen, er at shoppe. København har jo en fantastisk gågade, fyldt med en masse forskellige unikke butikker. Selvom net handling er blevet meget populært, se familiecentrum.dk, er der stadig noget helt specielt ved at gå rundt i en gågade med familien. Hvis ikke gågade shopping er for dig, kan du altid læse mere om e-handel her.

Selvfølgelig er København fyldt med museer. Så det er jo også en mulighed at komme ud og se nogle af dem. Det jo er meget forskelligt, hvad vi som mennesker synes er interessant, så hvis det er et museum I skal ud og se, må I selv prøve at google jer lidt frem og se, hvad der er at vælge imellem.

En unik restaurant eller cafe

I København kan man finde lidt mere unikke og specielle ting. Nogle restauranter med et specielt tema, eller en cafe, der serverer noget I aldrig har prøvet. Det er nemlig også en oplevelse for både børn og voksne.

Der er en del mere nyt, trendy og anderledes i København, da det jo er vores lands storby. Det er netop også det, der gør en tur til København spændende. Der er bare noget, som er interessant. Noget I helt sikkert ikke har prøvet før.

Find flere gode oplevelser for børn her.