3 ideer til gode oplevelser for børn i juleferien

Juleferien er en skøn tid, hvor du kan hygge dig med dine børn. Men de flest forældre ved, at ferierne også kræver masser af energi og kan være trættende. I forvejen sker der meget i juletiden og at skulle underholde sine børn hver dag, hele dagen, kan medføre, at julefreden kan blive udfordret.

Læg i god tid nogle gode juleplaner, så der sker noget i juledagene.

Tag i teatret

Giv dine børn en underholdende og spændende oplevelse ved at komme i teateret. På alle teatre rundt omkring i landet, er der muligheder for juleforestillinger for børn, og der er teater til alle aldre. Hvis I bor i København, kan I for eksempel tage ind i Teatret Zeppelin og se ‘Nisser til søs’, der handler om Nis og Nisse Sisse, der skal på eventyr for at finde deres forsvundne tante.

I teatret Anemone kan I se forestillingen ‘Når du ser et stjerneskud’ om en nisse, der hjælper og skaber mirakler. Det er vigtigt, at aldersgrænserne ved forestillingerne overholdes. Du kan nemt google dig frem til juleforestillinger i hele landet.

Køb ind til at holde en dag, hvor I laver julepynt

Det er hyggeligt, at man har noget hjemmelavet julepynt at sætte på træet, når det skal pyntes. Du vil også blive glad for at have julepynt lavet af dine små børn, når de en dag er blevet store.

Køb ind i god tid, og find mange sjove og farverige papirtyper. Hav sakse og tape nok, og gerne masser af glimmer og måske pailletter og fjer. Jo flere flotte ting børnene kan bruge, jo mere investerede bliver de. Julen er jo en travl tid og med fordel kan du måske handle tingene ind på nettet i forvejen. På familieogliv.dk kan du læse om handel på nettet. Se mere her.

Find de gode kælkesteder

Hvis der er mulighed for det, så skal I helt sikkert tage ud at kælke. Shop nogle gode kælke, enten i træ eller plastik. De ting, du skal bruge i juleferien, kan du som sagt bestille på nettet og få leveret, så I ikke skal bruge tid på at tage ud og købe det. Der er nok ting at købe i forvejen i december.

Hop i det varme tøj, og kælk på kælkebakker som den i Ørstedsparken, Ulvedalene i Dyrehaven eller de skønne bakker på Amager Fælled. Disse er i Københavnsområdet. Du kan google dig frem til de bedste kælkebakker i hele Danmark.

Find flere ideer til gode oplevelser for børn lige her.